AKCIJA ZBIRANJA ZA POMOČ ŽIVALIM

DOGODEK

AKCIJA ZBIRANJA ZA POMOČ ŽIVALIM

V Društvu za zaščito živali Ljubljana tudi letos, ob svetovnem dnevu živali, pripravljajo akcijo, ki pa bo tokrat malce drugačna.

1. in 2. oktobra jih lahko med 9. in 21. uro obiščete na prodajni stojnici v Centru Vič. V soboto, 3. oktobra pa vas prostovoljci pričakujejo med 8. in 18. uro pred Centrom Vič, kjer bodo zbirali hrano in opremo za živali.

Kaj vse pride v poštev?

Zbirali bomo odeje brez polnila, rjuhe, brisače, posodice, igrače, povodce, oprsnice, plenične podloge, mleko za mačje in pasje mladiče, hrano za pse in mačke, sredstva za zatiranje bolh in klopov, sredstva za zatiranje notranjih zajedavcev, razkužila, rokavice za enkratno uporabo, sanitetni material in zdravila.

Našteto je namenjeno Zavetišču Horjul in Zavodu SVSP. Vljudno prosimo, naj bodo oddane potrebščine čiste in uporabne.

Kaj pa papir?

Pripetila se je situacija, na katero žal nimamo vpliva. Cena odpadnega papirja je na svetovnih trgih tako upadla, da odkup ta trenutek ni mogoč. Zaenkrat torej kaže, da papirja tokrat ne bomo zbirali. Če se stanje kakorkoli spremeni, vas bomo o tem seveda takoj obvestili.

Kaj se bo še dogajalo?

Na dogodku vas bo pričakala naša dobrodelna stojnica za raznoraznimi izdelki za vas in vaše hišne ljubljenčke. Kot vedno, bodo tam tudi informativne zloženke in seveda naši prostovoljci, ki bodo z veseljem poklepetali z vami in odgovorili na vaša vprašanja.

Obeta pa se nam tudi dobra družba, saj se bodo poleg nas predstavljale še druge živalim prijazne storitve.