Video vodič po Centru Vič z Alenko Godec

Spoznajte bogato ponudbo Centra Vič skozi oči Alenke Godec

Blog Alenke Godec

avgust 2021

4. avgust 2021

Olimpijsko počutje

V trgovinah Centra Vič še vedno prevladujejo popusti, a počasi na police in obešalnike prihajajo novosti.

julij 2021

28. julij 2021

Iz prve roke

Sončno vreme me je tudi na nedavnem, krajšem oddihu razvajalo, zato me včerajšnje oblačno in rahlo deževno vreme ob obisku Centra Vič ni prav nič motilo.

21. julij 2021

Ujemite popuste!

Center Vič od popustov dobesedno poka po šivih. Prav vse trgovine nudijo znižane cene in različne ugodnosti. Tudi Labod se ponaša z novo akcijo meseca, ki tokrat nudi -20% popust na čiščenje merino posteljnine.

14. julij 2021

Super novosti!

Nemalokrat se zgodi, da se za kakšen sestanek dogovorim v Centru Vič. In tako je bilo tudi minuli četrtek. Ob četrtkih pa v Centru Vič gostuje EKO tržnica in, če sem le tam, si privoščim kako domačo dobroto.

7. julij 2021

Prijazno in sproščeno v poletje

Obisk Centra Vič me je že velikokrat »rešil« iz zagate tik pred zdajci. Bolj sproščene okoliščine so poskrbele, da so dnevi kar naenkrat postali prekratki in tako je zmanjkalo časa za nakup preproste črne majčke, »topa«.

junij 2021

30. junij 2021

Vroče poletje, vroče nagrade

Vročina včeraj ni popuščala in, ko sem prispela do Centra Vič, se mi je zdelo edino primerno, da obhod začnem s kavo v notranjosti Centra. V Neo cafe-ju je bilo prijetno hladno, kavica pa dobra kot vedno.

23. junij 2021

Nakup Desetakov v Centru Vič prinese poletno darilo

Čakam in čakam poletje, potem pa pride par vročih dni in že jamram, kako vroče je. Poznano? No, ampak to se da preživeti, sploh, ker se naša življenja počasi vračajo v stare tirnice in bomo poletje, kot kaže, užili bolj sproščeno.

16. junij 2021

V objemu poletja

Ni kaj, tu je. Poletje. Vremenska napoved pravi, da bo lepo in vroče vreme trajalo kar nekaj časa. In, ker je zanimanje za ogled filmov iz avtomobila tako veliko, bo ta teden Drive-in kino Bežigrad na sporedu kar 4x…od četrtka do nedelje! Se vidimo na parkirišču Centra Vič.

9. junij 2021

Spogledovanje s poletjem

Akcija zbiranja starega papirja in ostalih potrebščin za živali je uspela. Že 27ič po vrsti. Tudi sama sem minulo soboto obiskala dobrodelno stojnico, kjer so mi prijazne prostovoljke zaupale, da je poln že drugi zabojnik. Pa smo bili šele na sredini dneva. Bravo in hvala vsem dobrim in sočutnim ljudem!

2. junij 2021

Srčno v mesec junij

Mesec junij prinaša nove kataloge, nove ugodnosti in popuste. V Labod-u je akcija meseca junija -20% popust na čiščenje čevljev vseh vrst in materialov.

maj 2021

26. maj 2021

Center Vič - pravi šarmer

Tridnevni Drive-in fest je bil popolni bum! Razvedrilo, zabava, glasba, ples, film…tega smo vsi po vseh dooolgih, čudnih mesecih, ki so za nami, še kako željni. Zato je dobrodošla novica, da bo Drive-in kino na parkirišču Centra Vič stalnica tudi letošnjo sezono. Vsak petek in soboto.

19. maj 2021

»DRIVE-IN FEST«

Kakšna sreča, da je Center Vič obdan s parkirišči. Prav zato lahko že nekaj sezon zapored, v sodelovanju s Kinom Bežigrad, gosti Drive-in dogodke.

12. maj 2021

AKCIJA!

Včeraj sem imela resen namen, da se proti Centru Vič odpravim z biciklom. Zavzeto sem poganjala pedala, posnela napovednik za blog, ko sem ugotovila, da nimam ključavnice.

april 2021

28. april 2021

Kava na terasi!

Prvi del Centrovih predstavitvenih filmčkov je prišel med vas minulo sredo, danes pa je na ogled že drugi del!

21. april 2021

Po poteh 1. dela Centrove nadaljevanke

Prejšnji teden smo vam na ogled postavili kratek video. »Teaser«, kot radi rečemo. Ta je napovedal predstavitvene filmčke, v katerih boste Center Vič spoznali malo drugače, pobliže, skoraj v živo.

14. april 2021

Prihaja serija predstavitvenih filmčkov Centra Vič

V Centru Vič so ponovno odprte vse trgovine, poslovalnice, pa tudi frizerski salon Dok, kjer še vedno velja sistem predhodnega naročanja. Živahnejši utrip se Centru Vič lepo poda, dosledno upoštevanje ukrepov pa prijetnega počutja ne ovira. Naj tako ostane, oziroma naj gre še na bolje!

7. april 2021

Aprilska pestrost

April bo očitno pester…vremensko in še kako drugače. V Centru Vič je ponovno delno spremenjeno obratovanje nekaterih trgovin.

marec 2021

31. marec 2021

V znamenju nagradnih iger

Center Vič je podaljšal svoj obratovalni čas in je med tednom odprt od 9. do 21. ure, v soboto pa od 8. do 21. ure.