OBIŠČITE NOVO PRODAJNO MESTO TELEMACHA V CENTRU INTERSPAR VIČ

OBIŠČITE NOVO PRODAJNO MESTO TELEMACHA V CENTRU INTERSPAR VIČ

Od ponedeljka, 1. 3. 2021, dalje vas vabimo v novo pooblaščeno prodajno mesto Telemacha (Gsm aparati d.o.o.). Na enem mestu boste lahko sklenili ali podaljšali naročniško razmerje, kupili mobilni telefon, tablični računalnik ali dodatno opremo (ovitki, zaščitna stekla, kabli, polnilci ...).

Ob nakupu novega mobilnega telefona vam bodo uredili tudi prenos vsebin s stare naprave na novo. Poleg tega so vam prodajni svetovalci na voljo tudi z nasveti o paketih EON, ki združujejo TV, internetne in fiksne telefonske storitve, ki še nikoli niso bile bogatejše in hitrejše ter skupaj predstavljajo nepogrešljivo storitev za vsak dom.

Izjemna ponudba in darilo za nove naročnike

Telemach je letos dosegel tudi nov mejnik. Zaupa jim namreč že 600.000 uporabnikov mobilnih storitev, zato so ob tej priložnosti pripravili enkratno ponudbo.

Vsi novi naročniki, ki bodo sklenili mobilni paket ŠE VEČ ali NAJVEČ do konca marca, bodo 6 mesecev komunicirali za samo 1 € na mesec, prvih 300 pa bo kot darilo prejelo še kodo za brezplačen ogled komedije Optimisti!

Več o pogojih akcije si oglejte tukaj https://telemach.si/mobilna/paketi-vec/