Video vodič po Centru Vič z Alenko Godec

Spoznajte bogato ponudbo Centra Vič skozi oči Alenke Godec

Blog Alenke Godec

oktober 2021

27. oktober 2021

Vabljeni v Center Witch

Danes in jutri, torej 27. in 28.10., bo v Centru Vič čarovniško veselo. Med 14.30 in 16. uro bo na obisk prišel Happy, ki bo s seboj prinesel tudi darilca za otroke. Med 16. in 18. uro pa bo potekal pester ustvarjalni program za otroke za noč čarovnic.

20. oktober 2021

Med jesenjo in zimo

Čez dan nas sončni žarki še prijetno grejejo, ko pa se sonce skrije, se hitro shladi. Zato sem v trgovinici Diversity oprezala za toplejšimi oblačili. Zelo luštni so široki plaščki, enobarvni in karirasti, ki se zapirajo na zadrgo.

13. oktober 2021

Ti, ti mraz!

Atelier Rebul je dišeči kotiček v Centru Vič, ki ga ne morete zgrešiti. Tu domujejo dišave za dame in gospode, pa čudovite dišave za dom ter cela vrsta negovalne kozmetike za telo.

6. oktober 2021

Pravljičnih 7

Mesec oktober je pred Center Vič ponovno pripeljal Vrtnarijo Kocjančič, ki bo s svojo raznoliko ponudbo za jesensko ureditev okolice in grobov, za vas tu vse do konca oktobra.

september 2021

22. september 2021

Akcije vseh sort!

Včeraj sem ob kavici pregledovala kupone ugodnosti, ki jih ponuja kar 11 trgovin Centra Vič. Do sobote!

15. september 2021

Čakajo vas kuponi ugodnosti

September je prinesel polno košaro popustov. Spet so tu kuponi ugodnosti, ki vam v 11 trgovinah prinašajo različne popuste.

8. september 2021

Vse najboljše, Center Vič!

September je v Labod prinesel novo akcijo meseca. V tem mesecu bo za 20% cenejše čiščenje pohodniške opreme kot so: šotori, spalne vreče, nahrbtniki, planinski čevlji.

1. september 2021

Prvi septembrski

Prvi šolski dan in prvi septembrski blog! Tokrat sem se najprej podala v Sten Time. Sem slutila, da me bodo tam čakale novosti. Med nakitom je nova serija verižic in zapestnic, ki imajo obliko verige.

avgust 2021

25. avgust 2021

Adijo, avgust!

Teden dni pred začetkom šole se seveda vse še bolj vrti okoli otrok, zato me pot takoj zanese v trgovino Okaidi.

18. avgust 2021

Odštevamo…

Novo šolsko leto se bliža in tema šola postaja vedno bolj vroča. Brez skrbi, v blogu se bomo posvetili tistemu lepšemu delu te tematike.

11. avgust 2021

Pisano, barvito, pestro

Zaščitne maske so žal še vedno aktualne, zato je potrebno zalogo kar naprej obnavljati.

4. avgust 2021

Olimpijsko počutje

V trgovinah Centra Vič še vedno prevladujejo popusti, a počasi na police in obešalnike prihajajo novosti.

julij 2021

28. julij 2021

Iz prve roke

Sončno vreme me je tudi na nedavnem, krajšem oddihu razvajalo, zato me včerajšnje oblačno in rahlo deževno vreme ob obisku Centra Vič ni prav nič motilo.

21. julij 2021

Ujemite popuste!

Center Vič od popustov dobesedno poka po šivih. Prav vse trgovine nudijo znižane cene in različne ugodnosti. Tudi Labod se ponaša z novo akcijo meseca, ki tokrat nudi -20% popust na čiščenje merino posteljnine.

14. julij 2021

Super novosti!

Nemalokrat se zgodi, da se za kakšen sestanek dogovorim v Centru Vič. In tako je bilo tudi minuli četrtek. Ob četrtkih pa v Centru Vič gostuje EKO tržnica in, če sem le tam, si privoščim kako domačo dobroto.

7. julij 2021

Prijazno in sproščeno v poletje

Obisk Centra Vič me je že velikokrat »rešil« iz zagate tik pred zdajci. Bolj sproščene okoliščine so poskrbele, da so dnevi kar naenkrat postali prekratki in tako je zmanjkalo časa za nakup preproste črne majčke, »topa«.

junij 2021

30. junij 2021

Vroče poletje, vroče nagrade

Vročina včeraj ni popuščala in, ko sem prispela do Centra Vič, se mi je zdelo edino primerno, da obhod začnem s kavo v notranjosti Centra. V Neo cafe-ju je bilo prijetno hladno, kavica pa dobra kot vedno.

23. junij 2021

Nakup Desetakov v Centru Vič prinese poletno darilo

Čakam in čakam poletje, potem pa pride par vročih dni in že jamram, kako vroče je. Poznano? No, ampak to se da preživeti, sploh, ker se naša življenja počasi vračajo v stare tirnice in bomo poletje, kot kaže, užili bolj sproščeno.