Pestro po dolgem in počez!

sreda, 14. december 2022

Pestro po dolgem in počez!

Deichmann nas vabi k nakupom z radodarno znižanimi cenami. Izbrana obutev, med katero je tudi veliko modnih ženskih gležnarjev, je znižana vse do -50 %.

Med novostmi izstopajo gležnarji, ki so na voljo v svetlo rjavi in črni barvi, umetno krzno pa jim doda še bolj trendovski izgled. Med zadnjimi prispelimi modeli so tudi črne semiš ugice, ki jim dež menda ne pride do živega.🙂

Praznično vzdušje kar kliče po tem, da človek raziskuje božično obarvano ponudbo. Med darili so pižame vedno dobra izbira in tokrat sem se ozirala za takimi, ki so me takoj asociirale na božič. Otroške praznične pižame sem našla v Okaidiju. Za vse starosti, za dečke in deklice. Tople in mehke pižame so večinoma dvodelne, a tudi enodelne pajace imajo. Ne samo za najmlajše.😉Pri večini dvodelnih je zgornji del enobarven s kakšnim luštnim potiskom, spodnji del, oz.hlače pa so karo. Kraljuje kombinacija rdeče, temno modre in bele barve.

Kaj pa podobne pižame za odrasle? O, ja, tudi za odrasle so na voljo in sicer v Modiani. Našla sem prav fleten duet…za njo in za njega. Ženska različica ima rdeč zgornji del, moški temno modrega, medtem, ko so hlače pri obeh v karo vzorcu. Rdeči, temno modri in beli je dodano še nekaj zelene, kar mi je še posebej všeč. Tudi ženska pižama v bolj umirjeni kombinaciji bordo in bež barve je lepa.

Darilni seti so aktualni, imajo jih tudi v trgovini Biotopic. Lično zapakiran izbor čajev je lepo darilo.🎁

K čaju pa tekne kos dobrega panettona/ italijanskega božičnega kolača. V Biotopicu so na voljo božični kolači z drožmi treh okusov: z rozinami; s pistacijami in koščki čokolade; z mandlji in koščki kandiranih pomaranč. Odločila sem se za slednjega, odločitev pa ni bila ravno lahka.😉

Pri stojnici Medivital sem si tokrat malo bolj podrobno ogledala njihove bombažne brisače. Krasne so, lepih barv, velike, tanke, a zelo vpojne. Super tudi za na pot, saj ne zasedejo veliko prostora. Lično pakirane so na voljo samostojno ali pa v darilni škatli, skupaj z arganovim oljem.

Tudi Piškoti na žlico so lahko fajn darilo. Novost, ki ne bo pustila nikogar ravnodušnega. Za bolj lačne bo potreben ta velik lonček, za manj lačne pa bo dovolj mali lonček te sladke radosti.😋

Da ne pozabim, jutri bodo v Centru Vič na voljo sveži kakiji s Kmetije Reya iz Brd!💯

Za konec naj vas spomnim, da vse do 24.12. lahko sodelujete v nagradni igri »Zarepaj v novo leto«. Po več kot uspešni koncertni predstavi Trkaja in Repkov v Centru Vič, lahko zdaj na povsem enostaven način sodelujete v nagradni igri Centra Vič in Mladinske knjige (izpolnete kupon s svojimi podatki in ga odvržete v škatlo sredi Centra Vič) ter se potegujete za knjigo »Repki«- slovenska otroška poezija v ritmu repa. Kar 10 srečnežev bo izžrebanih!

V Centru Vič se je že plesalo, še zadnjič letos pa se bo to zgodilo v četrtek, 15.12. Center Vič bodo ponovno obiskali plesalci iz društva LT DANCE. Na sporedu bodo plesne urice, ustvarjalne delavnice, pa nagradna igra tudi! Pridite in preverite, morda prav vas in še devet drugih ujame nagrada- enomesečni plesni tečaj!🙃Ja, 10 nagrajencev bo, žrebanje pa 20.12.!

Večerni sprehod po Centru Vič sem zaključila v Čajnici Sir Winston, s cremcafejem. In s tem odličnim kavnim napitkom (op. brez alkohola) vam do naslednjič kličem: Na zdravje!😍