Zadnji letošnji

sreda, 29. december 2021

Zadnji letošnji

Letu 2021 so šteti dnevi.😉Praznični delovni čas bo veljal tudi na zadnji dan leta.

V petek, 31. 12., bo Center Vič odprt od 8.-17. ure, trgovini Interspar in dm drogerie markt pa bosta svoja vrata odprli že ob 7. uri. Tisti, ki boste darila nabavljali še v četrtek in petek, torej 30. 12. (od 11h-18h) in 31. 12. (od 10h-17h), boste ponovno deležni brezplačnega zavijanja daril.🤩Prvi in drugi dan novega leta bomo počivali.

Pred vstopom v trgovino Interspar nas že 10. leto zapored plakat nagovarja, da pomagamo napolniti nakupovalni voziček s hrano, ki ima daljši rok uporabe…da bi tako skupaj z Anino zvezdico in Sparom družinam v stiski pričarali lepše praznike.😍

V Gardenii vedno odkrijem kaj novega. Tokrat sem opazila dva luštna, praznična aranžmaja. Na lesenem podstavku eni hijacinti v steklenem kozarčku (kasneje jo posadite) dela družbo palček, drugi pa lesena novoletna smrekica. Luštno, kajne?

Knjiga je vedno lepo darilo, slovenski avtorji pa so še kako ustvarjalni. Zato sem v Mladinski knjigi izbrala tri prepoznavne, različne in zanimive avtorje, ki so odlični podajalci življenskih zgodb vseh sort. Tone Hočevar/ Kosmata druščina, Miha Šalehar/ Pustolovec zmote in Aljoša Bagola/ Srečo, prosim.💯

Zadnje decembrske dni je v Centru Vič zelo živahno. Ljudje posedajo v Neocafe-ju, v Čajnici Sir Winston, pestro pa je tudi pred in v frizerskem salonu DOK.

Ob vhodih v Center Vič je na stojalih na voljo tudi posebna izdaja revije Gloss, ki je posvečena ženskemu uspehu. Poleg predstavitve tujih in domačih uspešnih žensk, boste v reviji našli še marsikateri modni namig.

Praznični popusti vladajo v praktično vseh trgovinah, idej za darilo je na pretek. Če pa se le ne bi mogli odločiti, kaj podariti, je darilni bon Desetak vedno dobra izbira.

Želim si, da bi bilo leto 2022 lepše, boljše, bolj stabilno. Da bi se življenje normaliziralo in bi v Center Vič končno lahko zakorakala brez maske na obrazu. Sicer pa si lahko čestitava…letos sva spisala blog za čisto vsako sredo. 52 se jih je nabralo!😃🙏

ZDRAVO, SREČNO IN SRČNO 2022 VAM ŽELIM!!! ❤️❤️❤️