Osvoji Desetake!

sreda, 17. junij 2020

Osvoji Desetake!

Gotovo ste že zasledili informacijo, da v petih slovenskih SES-ovih nakupovalnih središčih poteka velika nagradna igra »Osvoji Desetake«

Že prejšnji teden sem se v Tomas sportu zagledala v nov model superg New Balance. Ne samo, da so mi bili všeč, bili so tudi v akcijski ponudbi, cenejši za kar 40%. Pa sem še kar oklevala.

Ob zadnjem obisku Centra Vič so me še kar gledali s police.😉 Pa sem jih obula, se sprehodila po trgovini, po glavi pa mi je švigalo: -40%, luštni so, -40%, pašejo mi, -40%...in odločitev pade. Moji bodo! Všeč so mi in prav mi bodo prišli. Potem sem morala ovekovečiti še Adidaske, model Grand Court s svetlečimi, živo roza črtami.

Ko se odpravim iz Tomas sporta, s škatlo v rokah, se skoraj zaletim v Atelier Rebul. Ja, turško naravno kozmetiko Atelier Rebul odlikujejo obstojni in lepi vonji. Njihova linija Istanbul je enkratna, prav vsak njihov izdelek pa je krasna ideja za darilo. A tudi sebi rada privoščim njihove izdelke in nazadnje sta bila to gel za tuširanje in losjon za telo z vonjem turške vrtnice. Čudovit duet! 🌺

V Modiani sem se tokrat osredotočila na krila.

V kotičku Desiguala sem našla dva zelo všečna plisirana modela, tri modele iz jeansa pa sem našla pri znamki Lee Cooper.

Drive-in kino še vedno vabi in navdušuje. Tudi ta teden vas od četrtka do nedelje čakajo super filmi, zato le preverite program na socialnih platformah Centra Vič ali Kina Bežigrad.

Gotovo ste že zasledili informacijo, da v petih slovenskih SES-ovih nakupovalnih središčih poteka velika nagradna igra »Osvoji Desetake«: v Europarku Maribor, Citycentru Celje, Cityparku Ljubljana, Centru Vič Ljubljana in Aleji Ljubljana Šiška.

Nagradna igra poteka od 15.6. do 20.6. V tem času shranjujmo vse račune (nad 10 EUR) za opravljene nakupe. Srečnim izbrancem bodo namreč povrnjene vrednosti nakupov v obliki darilnih bonov Desetak. Skupni nagradni sklad je težak kar 15.000 EUR, porazdeljen enotno med pet centrov. SREČNO!