Lep, lepši, Center Vič

sreda, 4. julij 2018

Lep, lepši, Center Vič

Ne zaidem ob vsakem mojem obisku Centra Vič v megamarket Ingterspar...

Ne zaidem ob vsakem mojem obisku Centra Vič v megamarket Ingterspar. Sem pa vesela, da sem tokrat potrebovala nekaj »fasunge«, saj sem bila nad videnim navdušena. Medtem, ko ene oddelke še intenzivno prenavljajo, se drugi že prenovljeni.

Od mojega zadnjega pohoda po megamarketu, sta na novo zaživela »otočka« delikatese in sadja. Svojo novo podobo je na ogled postavil tudi oddelek kruha in pekovskih izdelkov. Novost je samopostrežna za malo pecivo. Postrežete si ga sami, kot je to že v navadi na oddelku sadja in zelenjave.

197-8.jpg#asset:8628:blog

Všeč so mi tudi zelo vidni napisi za oddelke, ki so drugačni, prijazni in bolj domači. Kot na primer napis za oddelek za male živali, ki se glasi »Za male prijatelje«.😊

Na prenovo čaka Zlatarna Sterle, a to ne pomeni, da na prenovo čakajo tudi novosti. Nakit iz jantarja je v njihovi ponudbi stalnica, a zdaj je na voljo povsem nova kolekcija. Prav posebej za objavo v blogu so pripravili dva kompleta nakita iz jantarja (prstan, zapestnica, obesek za verižico).

197-1.jpg#asset:8629:blog

Jantar, ki je še posebej priljubljen med starejšimi, naj bi preganjal iz telesa bolezen, k človeku pa naj bi klical srečo. Predvsem tisto v ljubezni. ❤️

197-2.jpg#asset:8630:blog

Še ena trgovina čaka na svojo novo preobleko… Sportina. Kot v mnogih drugih trgovinah, so prisotni številni popusti, do kar -50%. A tudi na novo kolekcijo majic in kratkih hlač iz organskega bombaža vam bodo obračunali popust -20%. Kolekcija je poletno sveža v barvi smetane in s sadnim potiskom.

197-3.jpg#asset:8631:blog

Mladinska knjiga je novo oblekco pokazala že prejšnji mesec, jaz pa sem tokrat prišla po znamke in kuverte. Joj, kako je fajn, ko mi ni treba samo zaradi znamk hoditi na pošto. V MK je vedno kaj novega. Tokrat sem odkrila »lupe«, oz. povečevalna stekla za branje. Navadne in take z lučko.

197-4.jpg#asset:8632:blog

Sicer imam za branje očala, ampak včasih je lupa še dodaten pripomoček…recimo, ko želim na tistih majhnih listkih na oblačilih prebrati, na koliko stopinj jih lahko operem. Saj nisem edina, kajne?!😉