Vse najboljše!

sreda, 23. avgust 2017

Vse najboljše!

Center Vič je v nizkem štartu in pripravljen na veliko praznovanje 20. rojstnega dne.

Center Vič je v nizkem štartu in pripravljen na veliko praznovanje 20. rojstnega dne. Moj obisk pred prazničnim dnevom se je začel v trgovini Diversity, kjer je na voljo že veliko novega. Kavbojke, med katerimi so ponovno na voljo tudi take »ta cele«, nenatrgane in brez lukenj. 😉 K tem se podajo daljše, nekje do kolen segajoče bombažaste majice/ obleke s potiskom, ki so zelo po mojem okusu. Nekatere s ¾ rokavi, nekatere z dolgimi. Priznam, trenutna ležerna moda je tisto, kar tudi sama rada nosim v prostem času.

V Sportini pa imajo popolnoma nov kotiček. Kotiček s torbicami. Velika je izbira večjih torb, kamor lahko pospravite največjo XXL denarnico, ki jo tudi najdetemed bogato ponudbo denarnic.

152-4.jpg#asset:6738:blog
No, kadar se za kakšne posebne priložnosti ne želite obremeniti s preveliko težo torbice, pa lahko izberete tudi manjšo torbico z daljšim pasom, ki si jo lahko obesite čez ramo, tudi po diagonali. Aja, tudi nahrbtniki ne manjkajo!😊

152-2.jpg#asset:6739:blog
Med novo kolekcijo oblačil so sila prikupni športni kompleti,ki jim težko rečem trenirke. Dodati moram vsaj pridevnik nobel. Nobel trenirke torej. Za dodatek in pravo kombinacijo pa še majice.

152-7.jpg#asset:6737:blog

Tokrat nisem imela na voljo veliko časa…doma imamo namreč eno kosmato bolnico. Chilly z zlomljeno nogico potrebuje stalno oskrbo in nadzor, da bo okrevanje čimkrajše. A, ker sta bila oba fanta doma in sta prevzela varstvo, sem si vzela še 5 minutk za slasten naraven sladoled v Neocafe, z okusom marelice. Brez dodanega sladkorja in brez mleka. Odličen. Kot da bi jedla sveže, malo bolj mrzle marelice…khm…no, malo sem »pokvarila« zdravo pregreho, ampak kaj, ko je stepena smetana tako zelo dobra. 😉

152-3.jpg#asset:6740:blog

Kot vedno, je bilo v Centru luštno. Jutri pa bo luštno še bolj. Tako v dopoldanskih kot v popoldanskih urah. Družili se bomo, kakšno zapeli, se igrali, pa cel kup ugodnosti in presenečenj je za vse obiskovalce pripravil Center Vič za svojih jubilejnih 20 let. Tega enostavno ne smete zamuditi.

Pridite, praznujte z nami. Podarite mu svoj obisk za njegov rojstni dan! 😊