V pričakovanju…poletja!

sreda, 17. maj 2017

V pričakovanju…poletja!

Izgleda, da se v današnjem času vse odvija z veliko hitrostjo.

Izgleda, da se v današnjem času vse odvija z veliko hitrostjo. Vreme se spremeni še posebej hitro. En dan skoraj že oblečem bundo, naslednji dan posije sonce, ki ima že tako moč, da si skoraj obujem japonke hihi.

No, in k toplim sončnim žarkom se podajo kopalke, pa lahkotne tunike ali oblekice, torbe, kopalne brisače. In za to področje je specializirana Lisca. Joj, koliko vsega…sploh ne vem, v kateri konec trgovine naj se zapodim najprej. Pariško modra je očitno med udarnimi barvami letošnjega leta in priznam…všeč mi je! Seveda imajo v Lisci vsake kopalke svojo prijateljico tuniko 😉 tako, da se kombinacije ponujajo kar same od sebe.

Skratka, udariti mimo pri kombiniranju Liscinih kosov je popolnoma nemogoče. Nikakor pa ne gre spregledati kosa, ki se lahko nosi na več načinov…kot lahkotne hlače ali pa kot oblekico/bluzico, pri kateri pokažete ramena. Ja, tudi oblačila postajajo večnamenska in tale Liscin kos je ekstra dobra pogruntavščina.

138-4.jpg#asset:6357:blog

Od Lisce pa v Sanolabor. Tja me prav tako pripelje misel na sonce, poletje, tople sončne žarke. Spet zaidem v njihov EKO kotiček.

138-7.jpg#asset:6362:blog

Tu sem nazadnje našla in preizkusila eko detergent za ročno pranje posode, tokrat so me zanimale kreme za sončenje. Na voljo je več znamk, prav vsaka od njih pa ponuja izdelke, ki se ponašajo z eko certifikatom.

138-6.jpg#asset:6359:blog

Med sladkarijami so novost belgijski čokoladni izdelki Cavalier stevia. No, jaz sem za začetek med različnimi okusi čokolad izbrala čokoladico s pomarančnim nadevom. Iz prve roke lahko potrdim, da je čokolada izjemnega okusa. Da se sladkaš in si pri tem ne narediš škode, ne slabe vesti…no, to pa si velja zapomniti. Nisem zdržala do doma…morala sem jo probat, pa sem jo zmazala kar v avtu, še preden sem se odpeljala proti domu. Je bila čist majhna. 😉

138-5.jpg#asset:6360:blog

Sicer pa Center ostaja zvest svojemu živahnemu in pisanemu karakterju.

138.jpg#asset:6361:blog

Tako bo vse do 21.5. v Centru živel Čarobni vrt Pika Poka, ki res izgleda čarobno, do 25.5. lahko izkoristite kupone ugodnosti, 27.5. pa bo pred Centrom zaživela ulična košarka (3 na 3) za mlade od 10-18 let. Prav gotovo bodo veseli tudi vsakega navijača. Brez navijačev ne gre v nobenem športu…pa tudi sicer v življenju ne! 😊