»Postpraznično razpoloženje«

sreda, 3. maj 2017

»Postpraznično razpoloženje«

Obisk Centra Vič je bil z eno nogo še v prazničnem in zavoljo tega v lenobnem razpoloženju, utrip v trgovinah in kavarnicah Centra pa prijetno živahen.

Obisk Centra Vič je bil z eno nogo še v prazničnem in zavoljo tega v lenobnem razpoloženju, utrip v trgovinah in kavarnicah Centra pa prijetno živahen. Čeprav sem se iz Londona vrnila s polno malho lepih vtisov, se je lepo vrniti spet v te naše bistveno bolj umirjene in utečene tirnice. No, kako ne bi bilo tako, ko pa ima London skoraj 5krat več prebivalcev kot cela Slovenja. 😉

Najbrž me je ravno igralnica sredi Centra zvabila v trgovino Okaidi&Obaibi. Odlično založena trgovina z oblačili za najmlajše spet ponuja celo vrsto lepih kombinacij za najmlajše. Za dečke in za deklice so prave kombinacije že pripravljene, katerih pika na i so simpatična pokrivala, klobučki. No, meni so padli v oči tudi brezrokavniki za najmlajše gospodiče.

1493738159549.jpg#asset:6281:blog

Med oblačili za deklice so še vedno zelo opazni in dopadljivi dežni plaščki z različnimi motivi. Rumeni dežni plaščki pa so tako vedno aktualni in tudi na voljo.

1493738256806.jpg#asset:6282:blog

Gotovo pa bodo v naslednjih dneh glede na vreme in temperature vedno primerni tanki brezrokavniki tudi za moje sprehode po Tivoliju z našo malo psičko Chilly.😊 Bundice z dolgimi rokavi postanejo hitro pretople, ko sonce dobi svojo moč, brezrokavniki pa ravno prav pogrejejo predvsem v dopoldanskih urah. Kar nekaj različnih modelov boste našli v Modiani.

modiana-blog.jpg#asset:6283:blog

Hm, tudi kratka spomladanska jakna, v stilu »bomberjakne« (trenutno precej moden kos oblačila), se mi je dopadel tako zelo, da sem ga kar pomerila. Kupila pa (še) ne hihi. Vzorec cvetlični, na voljo pa so tudi v enobarvni, beige barvi.

1493756487383.jpg#asset:6284:blog

Ker je tudi moj hladilnik klical po tem, da ga spet malo napolnim, je bil seveda krog po trgovin Interspar megamarket neizogiben. Prazniki so bili krivi, da sem tokrat vzela kar nakupovalni voziček. Potem, ko nakupljeno blago preložim v avto, voziček vedno odpeljem tja, kamor vozički tudi spadajo. Ob tem pomislim, da zadnje čase skoraj ne opazim, da bi ljudje po opravljenih nakupih prazen voziček pustili kar na parkirnem prostoru. Pohvalno!

Aja, tudi naraven pomarančni sok je dobro del. Še bolj dobro pa je delo, ko mi je v pozdrav pomahala in se mi nasmejala neznana, prijazna mlada gospa, ki je hitela mimo! To je to in zato tudi jaz vam nasmejano maham v pozdrav! 😊