Novo leto, nove »oči«, nove kolekcije

sreda, 25. januar 2017

Novo leto, nove »oči«, nove kolekcije

Razlika je očitna…branje z novimi korekcijskimi očali je kvalitetnejše.

Razlika je očitna…branje z novimi korekcijskimi očali je kvalitetnejše. Tudi delo na računalniku, kamor med drugim spada pisanje bloga, je olajšano. Jupi!

Minuli vikend sem se na kratko mudila v Veroni. Krasno mesto z bogato zgodovino, živahen utrip, da o kulinaričnih dobrotah sploh ne pišem. Je obstajala bojazen, kako bo s parkiranjem v neposredni bližini starega mestnega jedra…no, pa se je izkazalo, da je za to potrebno ravno toliko skrbi kot za parkiranje pred Centrom Vič. Torej nič! 😉

Res, da v Veroni parkiranje ni brezplačno…parkiranje v parkirni hiši stane 1 EUR na uro. No, za toliko ne more človek parkirati v nobeni parkirni hiši v Ljubljani! 😞

Trgovine v Centru Vič so se dodobra založile z novimi kolekcijami. V trgovini Diversity se bohotijo novi kosi oblačil. Prevladujeta pa nežno roza in modra barva. Menda je svetlo modra št.1 letošnje sezone (hm, bo že držalo, saj je bila te barve tudi obleka vedno elegantne Melanije Trump na inavguraciji ameriškega predsednika).

1485271035799.jpg#asset:5945:blog

Za prehodno in toplejše obdobje od trenutnega so na voljo nadvse simpatične in všečne bundice. Krajše in telirane kot tudi take bolj »na komot«, ki so zadaj malo daljše. Na voljo so v modri, roza in bež barvi.

1485272700538.jpg#asset:5946:blog

V trgovini Tomas sport je športnih copat in drugih udobnih obuval za malo morje. Nehote se spet spomnim Verone in večurnega pohajkovanja po sejmu. Kljub čevljem z nizko peto so me noge po parih urah začele neprijetno boleti. In sem komaj čakala, da se usedem…pod mizo, tako malo na skrivaj je sledilo sezuvanje in izmenično masiranje stopal. Aja, sama sem si jih masirala, da ne bo pomote hihi. Ob tem sem se vprašala, ali sploh obstaja obutev, v kateri me noge ne bolijo nikdar in nikoli?

Jaaaa…Adidas superstar. Moje najljubše! Zato nemudoma zavijem v Tomas sport, malo poklepetam, se pozanimam, kaj še kaj pride na police in z veseljem ugotovim, da je retro še vedno »in«.

1485270827239.jpg#asset:5949:blog

To! Čeprav me noge tokrat (še) niso bolele, se je bilo prav luštno usesti na Tomasovo belo oblazinjeno »klopco«, malo pozirati ter ob tem prijetno poklepetati.

Malo me je sicer že priganjal čas, a kavi se nisem želela odpovedati. Da ne pozabim, razstava Ptice Slovenije bo v Centru na ogled vse do 5.februarja. Lepo!

1485270895998.jpg#asset:5948:blog

31.januar pa je Dan brez cigarete in na ta dan bo v Centru nadvse poučno…med 9. in 15. uro bodo tam tudi študentje medicine, ki bodo ozaveščali, svetovali in na željo tudi izmerili vašo pljučno kapaciteto.

No, za mene bo 31.januar topogledno povsem običajen dan, saj so vsi moji dnevi v letu dnevi brez cigarete! 😀