Maj, kje si?

sreda, 10. maj 2017

Maj, kje si?

Saj ne, da se hvalim 😉, ampak tale moj Center je res super in obisk le tega dobro dene...

Saj ne, da se hvalim 😉, ampak tale moj Center je res super in obisk le tega dobro dene. Resno! Kako lepo je bilo ponovno sedeti na kavi, ko pride do mene prijetna in prijazna gospa, ki je minuli petek v Hali Tivoli gledala Mamma mio! Iz nje privrejo iskrene pohvale. Pa pravi, da bi mi sicer to napisala na Facebook, a je upala, da me sreča v Centru. No, če pa to ni lepo slišat, potem pa tudi ne vem, kaj je! Meni tole diši po dobro utečenem teamu hihi! Center Vič, obiskovalci, jaz, blog...vesela!😊

Čeprav je zunaj že temno, dežuje in je za mesec maj precej hladno, se ustavim v Optiki Aleksandra. Saj veste, v upanju, da kmalu pridejo toplejši in bolj s soncem obsijani dnevi. Ko se bo maj nehal skrivati za aprilom. 😉 Seveda so najbolj »in« sončna očala z odsevnimi (zrcalnimi) stekli. Nadenem si nekaj zadnjih modelov. Lepa vsa po vrsti! Na voljo je res veliko različnih modelov, različnih znamk. Sončna očala Polaroid so na voljo v mnogih barvnih odtenkih, so kvalitetna in se ponašajo z zmernimi cenami.

optika-aleksandra-blog_170510_083334.jpg#asset:6326:blog

Kot veste, trgovina Socks ni samo specialist za nogavice, dokolenke...tokrat ponujajo celo paleto priljubljenih pajkic in nekatere med njimi celo s 40% popustom.

socks-blog.jpg#asset:6324:blog

Tudi kake tunike in bluzice lahko odkrijete, če zavijete v trgovinico. No, meni pa so padle v oči zlate, povsem lahkotne mrežaste, široke hlače…hm, zavroče poletne dni, za na plažo so tele hlače v kombinaciji s kakšno lahkotno (belo) bluzico ali tuniko nekaj čisto posebnega.

Blog-137-2.jpg#asset:6327:blog

Že res, da nam maj zaenkrat ne ponuja ravno čarobnega vremena, a le ta ne sme vplivati na našo dobro voljo. Na slednjo imamo konec koncev najbolj močan vpliv mi sami. No, pa tudi Center zna dobro poskrbeti za dobro voljo svojih obiskovalcev. Tako bo v njem še posebej veselo in čarobno od 11. do 20. maja, ko bodo v Čarobnem vrtu Pika Poka potekala rajanja s pikapolonicami in sicer vsak dan med 16. in 20. uro. Med vikendom, torej v soboto in nedeljo pa v času, ko je Center odprt. Veseli otroci, veseli starši.

Četudi vreme ne bo čarobno, četudi vam kaj ne bo šlo po čarobnem načrtu poiščite v sebi tisto čarobno iskrico. Je v vsakemu od nas in vsak od nas ima moč, da jo prižge! 😊