Živahno v september

sreda, 6. september 2017

Živahno v september

Živahen utrip zavoljo prvega šolskega dneva je bilo in je še čutiti povsod.

Živahen utrip zavoljo prvega šolskega dneva je bilo in je še čutiti povsod. Uf, kje so že moji šolski dnevi…pa kaj bi govorila, saj sem tudi že sinove šolske dni »prerasla«. 😉

Kakor hitro beži čas, tako hitro se z novo ponudbo opremljajo trgovine v Centru Vič. Lisca/Cheek imanovo športno linijo spodnjega perila v videzu modrega in sivega jeansa. Pa tudi malo bolj elegantno linijo v lepi modri barvi z diskretnim vzorcem. Vse skupaj pa zaokrožijo športne nogavice v modri ali beli barvi.

Pri Deichmannu udobni gležnarji »piščančki« napovedujejo jesen. Le, da tokrat niso le v tisti prepoznavni rumeni barvi, temveč lahko izbirate med modro, olivno zeleno, bordo in celo nežno roza barvo.

154-5.jpg#asset:6919:blog
V nežno starinski roza barvi pa so na voljo tudi malo bolj nobel športni copati z dodanimi okraski in »laceup«vezalkami v isti barvi.

154-8.jpg#asset:6920:blog

A, ker sončna očala pridejo prav v vseh letnih časih, sem zavila še v Optiko Aleksandra. Pri znamki Ray-Ban je povsem nova kolekcija Blaze, pri katerih so leče ploščate, lasersko izrezane v enem kosu. Sem jih preizkusila.

154-7.jpg#asset:6921:blog
Lahkotna, kot smo pri RBu že navajeni in res zelo, zelo ekstra in modna. Še več izbire je med prav tako zelo modnimi sončnimi očali z dvojnim »mostičkom«.

154-10.jpg#asset:6923:blog
No, jaz zaenkrat ostajam pri mojem retro modelu RB 3447 z okroglimi okvirji, ki so v optiki na voljo v treh različicah.

154-11.jpg#asset:6922:blog
Pa se ne začne in konča vse pri Ray-Banu. Vmes je še mnogo drugih znamk sončnih očal (tudi po znižanih cenah), korekcijskih pa je sploh za malo morje. 😊

September nas bo zagotovo iz tedna v teden presenečal z novostmi. Če pa vi, dragi bralci in bralke bloga, pokukate na Instagram Centra Vič, pa tam morda prav vas čaka posebno presenečenje...ja, Centrov 20. rojstni dan še odmeva! 😉❤️