Vroče, bolj vroče, Center Vič!

sreda, 15. junij 2016

Vroče, bolj vroče, Center Vič!

Več znanilcev poletja je...

Več znanilcev poletja je in eden izmed tistih najbolj tipičnih pri ženskah je zagotovo tudi skrb, kaj se bo zgodilo, ko bodo spet aktualne kopalke. Kako bomo izgledale? Bomo sploh še zlezle v kopalke?

A z leti (na srečo) prednost dobijo nekatere druge vrednote. Tiste, ki so v resnici pomembne in, ki v resnici imajo težo (že od samega začetka, ne le po 50em!). Težo, po kateri merimo kvaliteto življenja.

In dokler se v svoji koži dobro počutimo je najbolje, da se predamo toku življenja. A poskrbimo, da čas preživljamo v koži in formi, ki sta približno primerni našim letom in na ta način skrbita tudi za naše zdravje. In kako šele dobro dene, če čimveč časa preživimo v dobri in nam ljubi družbi.

No, znanilci poletja pa so glasni in vidni tudi v Lisci. Pisane kopalke, brisače…jaz pa se zagledam v tuniko, pravzaprav lahkotno bluzico, ki jo lahko sicer nosimo čez kopalke, izgleda pa prima v kombinaciji s kavbojkami, še bolje pa bi jo dopolnile kake lahkotne, svetle lanene hlače.

Za poziranje se »zbašem« v številko S, a mi začuda ni popolnoma premajhna. M bi bila seveda prava…menda bodo vse velikosti kmalu spet na voljo.

Še preden pa sem zašla v Lisco, so me v Deichmannu privabile japonke, nizki sandali z etno motivom. Ogromno izbiro imajo. A, ker imam rada običajne japonke, brez paščka zadaj, sem odločim za nakup prav takih. Prijetno mi sedejo na stopala, povrh tega pa dišijo po etnu. K temu se krasno podajo urejeni nohti na vsaj malo porjavelih nogah. Kakorkoli, meni se je zdela kombinacija Liscine tunike in Deichmannovih japonk za slikat dobra!

20160614_143220.jpg#asset:5107

Tokrat sem v Centru Vič ujela »rojstvo« novega igralnega kotička. Tematika pa v stilu: nogomet. Poleg dveh ekranov, na katerem bodo na ogled resnične nogometne tekme z EP kot tudi dvoboji v nogometnih računalniških igricah, so postavili še namizni nogomet…čisto takoj se zapodim do te naprave, ki me je že od nekdaj privlačila, a sem jo igrala le nekajkrat. Energična igra, ki zahteva hitre reakcije in pri kateri enostavno moraš »not past«. No, če se mi na nasprotni strani pridruži vodja Centra, ga. Nevenka Roš pa ne gre pričakovati dvoboja na nož. Sva pač iz drugega testa. Iz takega, ki se najraje oblikuje v prijazen nasmeh in besedo!

20160614_133611.jpg#asset:5106

In, čeprav me ne vidite in ne slišite, sem se vam prav v tem trenutku nasmehnila in vam rekla nekaj prijaznega! : )