Ste že razstrupili svoje telo?

sreda, 16. marec 2016

Ste že razstrupili svoje telo?

Tokrat me je moja pot ob obisku Centra Viča zanesla v Sanolabor.

Tokrat me je moja pot ob obisku Centra Viča zanesla v Sanolabor. Na uho mi je namreč prišlo, da so marec, april in maj najbolj primerni in priporočljivi meseci za razstrupljanje in čiščenje našega telesa, prečiščevalne kure pa naj bi trajale nekje od 2-3 mesece.

Če dobro pomislim, svoje telo pogosto izpostavljam takim in drugačnim naporom. In najbrž ga sem ter tja tudi kar dobro »zastrupim«, saj se je v današnjem tempu in načinu življenja ter v okolju, ki nas obdaja, temu res težko izogniti. Zato sem bila vesela prijaznih nasvetov, ki sem jih dobila v Sanolaborju. Na voljo je veliko izdelkov za razstrupitev telesa.

Tokrat sem bila deležna hitrega tečaja o izdelkih Pukka, pri katerih me je prepričala njihova ekološka pridelava...izdelki so tudi brez mlečnih sestavin, glutena...najbrž ne bo odveč informacija, da so izdelki primerni tudi za vegeterijance in vegane.



Aloe vera sok, Clean greens in Pukka čaj so namenjeni razstrupljanju in očiščenju telesa in pripomorejo k boljšemu počutju.... uravnavanje prebave, pa lajšanje težav v menopavzi, pri različnih vnetjih, izboljšanje kože...Pri meni je nekako takole...ko mi gre fajn in je moje počutje dobro, premalo razmišljam, kaj vse se medtem lahko »kuha« v mojem telesu, kaj vse slabi in ovira njegovo dobro delovanje na dolgi rok. Recimo, da to prištevam k moji pozitivni naravnanosti in težnjo k neobremenjenemu razmišljanju.

A se nekje v sebi zavedam, da lahko vedno kaj izboljšam, da lahko za sebe naredim več. Tako sem se po posvetu s strokovnjakinjo odločila, da bodo za mojo uvodno prečiščevalno kuro najbolj primerne prav kapsule Clean greens. Praktične tudi za na teren! In začenjam...zdaj!

Hja, ob misli na razstrupljanje in prečiščevanje telesa nehote pomislim, da bi nekateri ljudje potrebovali pripravke, ki bi jim razstrupili in prečistili glave, pa tudi srca...pa kaj bi se človek zastrupljal z mislimi na take ljudi, ko pa je toliko lepše biti zastrupljen z ljubeznijo!!! <3

Nekaj predlogov za dobro počutje najdete tudi v časopisu Centra Vič.