Poletje »napada«

sreda, 8. junij 2016

Poletje »napada«

O, kako paše oddih, pa čeprav kratek.

O, kako paše oddih, pa čeprav kratek. In, ko se po krajšem premoru spet oglasim v Centru Vič je jasno, da tudi izložbena okna in številne ponudbe v Centru Vič napovedujejo poletje in počitnice.

Najprej zaidem v Mladinsko knjigo, kjer imajo kotiček s poletnim branjem. Če iz tega kotička kupite knjigo do konca meseca, boste za nameček prejeli še darilo. Japonke! Tudi sama se pred dopustom vedno založim s knjigami. Že od nekdaj mi najbolj pašejo kriminalke, trilerji, skratka napete zgodbe. Da malo presekam brezskrbno lenarjenje.

Se spomnite, ko sem ob mojem zadnjem kašljanju omenjala ingverjev čaj? No, pa ugledam v Sanolaborju stekleničko že pripravljenega naravnega ingverjevega napitka. Zaradi zdravilnih učinkov je vsakodnevno zaužitje 1 kozarčka le tega zelo priporočljivo. Menda je zelo dober, če ga razredčimo z Radensko, me poduči zaposlena. Jaz sem ga preizkusila z navadno vodo in je prav osvežilen in prijeten za popit. No, če imate radi malce pekoč priokus. Sicer pa so vsa navodila spisana na steklenički, ki vsebuje 2,5 dcl ingverjevega napitka. Poleg tega ga lahko do konca meseca kupite s 25% popustom.


Pri modnih barvah oblačil pa sta na udaru dve barvi, ki jih povezujemo s hrano. Prav prijetna za oko so oblačila v barvi cimeta in gorčice, oz. senf barve. V kombinaciji z belimi kosi oblačil pa taka barvna kombinacija izžareva pravo poletno svežino. In v trgovini Diversity vas lahko opremijo z modnimi oblačili in obutvijo po res ugodnih cenah. In tudi jaz sem se prepustila prijazni gospodični, ki me je odela v dve različici modnih barv in prav obe sta mi bili takoj všeč. Sem prav vesela, da je moda sproščena, da vse malo plapola in opleta…saj veste, na ta način skrijemo kak kilogram, ki je odveč, pa še dobro se počutimo. Neutesnjeno bi se reklo hihi!


Predvsem pa je živeti neutesnjeno nekaj najlepšega. Da pustimo dihati sebi in drugim. V resnici le na ta način lahko drug drugemu dajemo največ. Največ lepega in dobrega!