Čas popustov in dopustov

sreda, 20. julij 2016

Čas popustov in dopustov

Center Vič je, to zdaj po vsem tem času že lahko rečem, postal moj »prijatelj«.

Center Vič je, to zdaj po vsem tem času že lahko rečem, postal moj »prijatelj«. Saj ga vendar redno obiskujem in preverjam, kako je hihi.

Živahen utrip Centra je čutiti tudi v dopoldansko-opoldanskem času. In takrat sem očitno akcijska tudi jaz. Predzadnjič sem letala sem ter tja, raziskovala, nabirala foto dokaze…v vsem vrvežu sem srečala še vodjo Centra ga. Nevenko, kar sva seveda izkoristili in si vzeli nekaj klepetavih trenutkov ob kavi. Mhm, kako je pasalo.

Potem pa spet na delo, saj nas praktično vsa izložbena okna vabijo na obisk s svojimi velikimi napisi. To je ta čas. Čas popustov.

20160713_111215.jpg#asset:5202

Je pa to tudi čas, ko se naši šolarji in z njimi starši že pripravljajo na novo šolsko leto. No, v Mladinski knjigi je že vse nared za novo šolsko leto. Vse na enem mestu, povrh vsega pa še novost in ekskluzivno v Mladinski knjigi…Nikidom Roller nahrbtniki na kolesih, ki imajo premer kar 17.5 cm. Opa!

Pa se odpravim včeraj na obisk Centra v večernih urah. Ja, ja, tudi moj sicer naspidirani »sodelavec« je tokrat izgledal malo bolj umirjen. In jaz lenobna, malce zaspana. Prepustim se razpoloženju, se usedem in naročim kavo. Ledeno kavo! Uf, dobro je dela. Kalorije? Pa kdo jih bo kar naprej štel. Že pred časom se mi je najbolj usedla v spomin simpatična izjava gospe, s katero sva se pogovarjali o teh nesrečnih kilogramih. Ko sva si ob tem privoščili nekaj za pod zob, je to pospremila z besedami, da pač vzdržujeva svoje kile hihi.

20160719_185759_160720_163152.jpg#asset:

Na pohodu so popusti in še bolj dopusti. Za razliko od mojega prijatelja, si bom jaz v prihodnjih dneh vzela čas zase in si privoščila krajši oddih nekje ob morju. Center Vič pa ne bo lenaril in vas bo v teh vročih dneh čakal prijetno ohlajen, napolnjen z dobro voljo in barvito ponudbo!

Tudi midva se vidiva kmalu, prijateljček! ;)