Drugačen november

sreda, 19. november 2014

Drugačen november

Ponavadi je že tako, da se november vedno znova pokaže kot najbolj turoben mesec v letu...

Ponavadi je že tako, da se november vedno znova pokaže kot najbolj turoben mesec v letu. Kot, da bi bil to mesec, ki mu megla najbolj pristaja. Letos pa se mi zdi, da je bila vsaj prva polovica bolj živahna kot sicer. Ne samo zaradi številnih čestitk in dobrih želja, ki sem jih prejela za rojstni dan, temveč tudi zaradi številnih obveznosti, ki so zaživele prav v tem mesecu. Noro je! A, če bi bilo drugače, mi ne bi bilo všeč. In očitno se bo tempo še nadaljeval. Glasbeni del plošče je dokončan, zdaj pa bo treba pripraviti še material za ovitek plošče in potem bo šlo vse skupaj v tisk. Upam, da bo nared za vaša ušesa v prvi polovici decembra. Odločitev je padla...naslov moje nove plošče bo »S kotički ust navzgor«. To je tudi ena izmed pesmi, ki bo na plošči. Glasbo je spisal Jani Hace, besedilo pa Andrej Šifrer. Že, ko je spisal to besedilo je prišel na dan z idejo, da bi to bil lahko tudi naslov plošče. Da je to tisto, kar jaz sem. Da me tako vidi on in menda še mnogi drugi...nasmejano! Uf, sem kar sijala od ponosa ob teh besedah. Pa saj sem res rada taka.

Uživam v tem, da naokoli trosim pozitivne misli, dobro voljo, prijaznost. In brez nasmeha kaj takega človek res ne more početi.

Saj ne, da sem neprestano taka. Tudi jaz imam svoje slabe dneve, ko sem sitna, tudi jaz sem žalostna, tudi jaz potočim marsikatero solzo, a trudim se skakati čez ovire. Včasih je lažje, spet drugič težje. Tako je pač življenje, a brez dvoma se je s pozitivno naravnanostjo lažje spopadati s težavami. In še nekaj poleg priprave nove plošče me razveseljuje. Sodelovanje v TV šovu »Razred talentov«, ki bo kmalu prišel na Planet TV. Uf, tudi tu bo na pretek dobre volje, mladostne zagnanosti, veselja, lepe energije. To dejansko bo najbolj prijazen TV šov! In nekaj takega potrebujemo mi vsi.
No, november si brez dvoma lahko obarvate tudi z obiskom Centra Vič. Mene vedno znova navdušijo živahne barve in pisani vzorci. Tokrat sem vrgla oko na pisane tople ženske nogavice v trgovini Socks in na pisane škornje v Tomas sportu. Za deževne dni ali pa za sneg, če si obujemo tople nogavice. Mimogrede, škornji so znižani za -40%!

Če pa to ne potegne kotičkov ust navzgor! Saj sem opazila še marsikaj, ampak kaj moram prihraniti za blog, ki bo čakal na vas na istem mestu naslednjo sredo! Do takrat pa razmišljajte čimbolj pozitivno! : )