Specializirane prodajalne

Sanolabor

01 423 73 00

Zakaj bi iskali drugje, ko pa v specializiranih prodajalnah Sanolabor dobite vse, kar potrebujete za ohranjanje zdravja in kakovostno oskrbo različnih težav? V naših prodajalnah lahko kupite merilnike krvnega tlaka, ortoze za koleno, gleženj, zapestje …, pripomočke za gibanje (bergle, hodulje, invalidski voziček), pripomočke za inkontinenco in stomo, pripomočke za sladkorne bolnike, sanitetni in obvezilni material, ortopedske natikače in čevlje, razne masažne aparate, izdelke za dojenčke, naravno prehrano in kozmetiko različnih certificiranih proizvajalcev, odlikuje pa nas tudi velika izbira prehranskih dopolnil in zdravil brez recepta.
 
Upokojenci lahko izkoristite 5-odstotni gotovinski popust od 1. do 5. v mesecu. Izdajamo in izposojamo pripomočke, ki jih predpiše zdravnik na naročilnico ZZZS.
 
Vsi ljubitelji zdrave prehrane pa se boste razveselili EKO KOTIČKA. Nudimo živila (semena, moka, začimbe, olja,..), strojčke in pripomočke (mlini za moko, kosmičniki, aparati za pripravo sojinega,.. mleka,…), brezglutenska hrana, naravna kozmetika, eko čistila,….
 
Kakovost, strokovno svetovanje in tradicija so priporočilo za obisk naše prodajalne.

specializirane-prodajalne

Gardenia cvetličarna

01 423 45 08

Podjetje Gardenia je bilo ustanovljeno leta 1952. V začetku se je imenovalo še Cvetličarne Ljubljana, kasneje pa se je preimenovalo v Gardenio. Osnovna dejavnost Gardenie je prodaja rezanega cvetja, lončnic in galanterijskega blaga tako v maloprodaji kot veleprodaji.

V prodajalni Gardenia nudimo šopke, aranžmaje, žalno dekoracijo, dekoracijo poslovnih in bivalnih prostorov, dekoracijo porok, svetovanje, dostavo ...

specializirane-prodajalne

Mladinska knjiga

V knjigarni in predvsem papirnici Mladinska knjiga boste našli številne izdelke priznanih blagovnih znamk s področja papirništva – pisala, darila, voščilnice, koledarje, planerje, rokovnike, predvsem pa šolske potrebščine, od učbenikov in delovnih zvezkov do torb, pisarniški material in še kaj. V knjigarni pa boste našli knjige za najrazličnejše okuse in potrebe.

Toplo vabljeni v prijeten ambient knjigarne in papirnice med barvite kolekcije izdelkov in bogato založene knjižne police, kjer nakupovanje postane doživetje.

specializirane-prodajalne

Mobtel

01 2565 618, 041 666 707
01 2565 618

Prodajalne Mobtel so Telekomov, Debitelov in Izimobilov pooblaščeni prodajalec.

Ponujajo Vam sklepanje in podaljševanje naročnin z Mobitelom, Siolom, Telokomom Slovenije in Debitelom, nakup akcijski mobitelov, dodatne opreme, predplačniških paketov in vrednostnih kartic.

specializirane-prodajalne

Optika Aleksandra

01 722 6000

Optika z moderno opremljeno okulistično ambulanto in zdravnikom specialistom nudi okulistične preglede za očala in kontaktne leče, korekcijska očala, očala na recept, več sto vrst sončnih očal, kontaktne leče in preparate, darilne bone za očala, etuije, vrvice ter čistilne in druge pripomočke za očala.

Blagivne znamke: Ray Ban, Adidas, Dior, Prada, Armani, Gucci, Versace, Dolce Gabbana, Oakley, Essilor, Zeiss, Johnson&Johnson, Bausch&Lomb, Parasite, Vogue, Carrera

specializirane-prodajalne

Omnico d.o.o.

040 410 861
01 256 82 46

Podjetje Omnico d.o.o. je pooblaščeni prodajalec mobilnega operaterja Simobil.

V Centru Vič našim strankam že vrsto let ponujamo Simobilove produkte in storitve kot so: sklepanje, podaljševanje in urejanje naročniških razmerij za rezidenčne in poslovne uporabnike, prodajo mobilnih telefonov in naprav iz Simobilove ponudbe in iz proste prodaje, na voljo pa vam je tudi pestra izbira dodatne opreme za mobilne telefone. Od leta 2012 našim strankam omogočamo tudi plačevanje Simobilovih položnic preko posebnega plačilnega avtomata (plačilo je možno samo s plačilnimi karticami). Naše prijazno in strokovno osebje vam bo z veseljem svetovalo pri izbiri naročniškega paketa in telefonskega aparata, potrudili pa se bomo pomagati tudi, če se na nas obrnete s kakršnimi koli tehničnimi težavami z vašimi mobilnimi napravami.

specializirane-prodajalne